Voorontwerp brug en busbaan afgerond - Eind 2023 reageren op Provinciaal Inpassingsplan ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
                                                           
 
Logo PNH  
 
   
 
 
 
Nieuwsbrief HOV Noordwijk-Schiphol
 
De Duin- en Bollenstreek is een drukke regio waar het fijn wonen, werken en recreëren is. Voor een goede bereikbaarheid van het gebied werkt de provincie Noord-Holland, samen met haar partners, aan een snelle, betrouwbare busverbinding tussen Noordwijk en Schiphol. 
 
     
Provinciaal Inpassingsplan HOV Lisserboek-Getsewoud ter inzage
 
Op 5 december 2023 hebben Gedeputeerde Staten van de provincie Noord-Holland akkoord gegeven op het ontwerp provinciaal inpassingsplan (PIP) HOV Lisserbroek-Getsewoud. Dit PIP ligt vervolgens vanaf 18 december 2023 tot en met 16 februari 2024 ter inzage. In die periode kan eenieder een reactie geven op het plan door het indienen van een zienswijze.
 
 
Lees meer
 
Procedure rondom het provinciaal inpassingsplan
 
Het provinciaal inpassingsplan (PIP) voor het HOV-deel tussen Lisserbroek en Getsewoud wordt op 18 december 2023 ter inzage gelegd. Maar wat kun je verwachten van een provinciaal inpassingsplan en hoe verloopt zo’n procedure precies? We nemen u graag mee in de verschillende stappen.
 
 
Lees meer
 
Inloopbijeenkomst over HOV Lisserbroek-Getsewoud
 
Op 17 januari 2024 organiseert de provincie Noord-Holland een inloopbijeenkomst over het HOV-traject tussen Lisse en Nieuw-Vennep. Indien u meer wilt weten over de aan te leggen busbaan, de nieuwe brug over de Ringvaart, het doorfietspad en de ruimtelijke procedures die hier bij horen, bent u van harte welkom tussen 17.00 uur en 20.00 uur in dorpshuis de Meerkoet in Lisserbroek.
 
 
Lees meer
 
Planning HOV Lisserbroek-Getsewoud
 
Het Ontwerp-PIP voor de HOV busbaan tussen Lisse en Nieuw-Vennep wordt op maandag 18 december ter inzage gelegd. Met de ter inzagelegging is de nieuwe busbaan, inclusief een nieuwe brug over de ringvaart een stap dichterbij. En daarmee is het ook mogelijk om een gedetailleerde planning te maken.
 
 
Lees meer
 
Partners
HOV Noordwijk Schiphol is een samenwerking van 8 partijen. De provincie Zuid- Holland neemt het voortouw en werkt samen met de provincie Noord-Holland, de gemeenten Noordwijk, Teylingen, Lisse, en Haarlemmermeer, het samenwerkingsverband Holland Rijnland en de Vervoerregio Amsterdam.
 
 
 
    Logo Zuid-Holland
 
 
 
     
 
 
Afbeelding Kroontje
 
 
Colofon
 
Deze nieuwsbrief is een uitgave van de provincie Noord-Holland. Aan de informatie in deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend.

Meer informatie op:
Op de website www.noord-holland.nl/HOVNoordwijkschiphol vindt u informatie over HOV Noordwijk-Schiphol. Voor vragen of opmerkingen, kunt u contact met ons opnemen via info-HOVNoordwijkSchiphol@noord-holland.nl.
 
 
 
Volg ons op social media
 
 
 
www.noord-holland.nl
 
Afbeelding schaduwrand