2022: aan de slag! | Ontwerp A.C. de Graafweg verbeterd | A.C. de GraafApp: gemakkelijk en snel op de hoogte ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
                                                           
 
Logo PNH  
 
   
 
 
 
Herinrichting A.C. de Graafweg (N241)
 
De A.C. de Graafweg (N241) is een 12 kilometer lange weg met veel verkeer en een flink aantal in- en uitritten. De weg staat bekend als gevaarlijk, omdat hij smal is en niet meer voldoet aan de huidige veiligheidseisen. De provincie gaat de weg herinrichten om de verkeersveiligheid te verbeteren en de doorstroming te garanderen. Tegelijkertijd met de werkzaamheden aan de weg wordt de drinkwatertransportleiding van PWN naast de weg verlegd.
 
Lees meer
 
Verkeersbord bouwverkeer
2022: aan de slag!
 
Wat gaat er allemaal gebeuren in het nieuwe jaar? In dit januari-nummer een korte vooruitblik op de werkzaamheden dit voorjaar.
 
 
Lees meer
 
Bouwtekening
Ontwerp A.C. de Graafweg verbeterd
 
Het bouwteam (provincie Noord-Holland, PWN en Boskalis) heeft het oorspronkelijke ontwerp aangepast. Het definitieve ontwerp heeft mooie verbeteringen, onder andere voor de veiligheid, opgeleverd zoals de aanleg van een rotonde bij de Skarpetbrug.
 
 
Lees meer
 
Afbeelding schaduwrand
 
A.C. de GraafApp: gemakkelijk en snel op de hoogte
 
Wilt u snel en gemakkelijk informatie over de herinrichting van de weg? Download dan de A.C. de GraafApp in de appstores. Hier vindt u informatie over de werkzaamheden, het laatste nieuws, planning, omleidingsroutes en foto’s. Als u zich aanmeldt voor pushberichten bent u meteen op de hoogte.
 
 
 
Afbeelding Kroontje
 
 
Colofon
 
Deze digitale nieuwsbrief wordt uitgegeven door het projectteam Herinrichting A.C. de Graafweg (N241) van de provincie Noord-Holland.

Vragen? Neemt u dan contact met ons op via 0800–0200 600 (gratis) of n241acdegraafweg@noord-holland.nl
 
 
 
Volg ons op social media
 
 
 
www.noord-holland.nl
 
Afbeelding schaduwrand