Ontwerp busverbinding Noordwijk-Schiphol | Reacties en antwoorden | Provinciaal Inpassingsplan ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
                                                           
 
 
 
   
 
 
 
Nieuwsbrief HOV Noordwijk-Schiphol
 
In deze nieuwbrief leest u meer over het ontwerpproces van het project HOV Noordwijk-Schiphol. Het gaat om de busverbinding tot aan P+R Getsewoud-Zuid en de nieuwe brug over de Ringvaart tussen Lisse en Lisserbroek. Zo zijn de antwoorden op de reacties van het eerste schetsontwerp gebundeld. Ook leest u meer over de onderzoeken naar de verschillende uitdagingen in het ontwerpproces en het op te stellen provinciaal inpassingplan (PIP).
 
     
Reacties en antwoorden
 
Uw mening is belangrijk voor de provincie en haar partners. Via een interactieve kaart heeft de provincie ruim 125 reacties ontvangen op de eerste schetsen van de busverbinding tot aan P+R Getsewoud Zuid en de nieuwe brug over de Ringvaart tussen Lisse en Lisserbroek.
 
 
Lees meer
 
 
 
 
 
 
 
 
Betrouwbare busverbinding Noordwijk-Schiphol
 
De provincie werkt al jaren samen met haar partners aan het verbeteren van de busverbinding tussen Noordwijk en Schiphol tot een zogeheten Hoogwaardig Openbaar Vervoer (HOV) busverbinding. Dit project zorgt ervoor dat reizigers vanuit de verschillende openbaar vervoer-knooppunten snel en comfortabel kunnen reizen naar hun bestemming.
 
 
Lees meer
 
Meer informatie
Op de website van provincie Noord-Holland vindt u informatie over HOV Noordwijk-Schiphol. Heeft u nog vragen, laat het ons weten. We zijn bereikbaar via de mail: info-HOVNoordwijkSchiphol@noord-holland.nl. Heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek bij u thuis? Dat is uiteraard ook mogelijk.
 
 
 
 
Colofon
 
Deze nieuwsbrief is een uitgave van de provincie Noord-Holland. Vragen of opmerkingen? Mail ons via hovnoordwijkschiphol@noord-holland.nl.
 
 
 
Volg ons op social media
 
 
 
www.noord-holland.nl