Lees meer over de laatste ontwikkelingen ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
                                                           
 
Logo PNH  
 
   
 
 
 
N525 Herinrichting kruispunt
 
De provincie gaat een voorrangsplein bouwen in de provinciale weg N525 ter hoogte van het kruispunt Westerheide met de Oude Postweg. De N525 loopt tussen Laren en Hilversum. Dit voorrangsplein laat fietsers en voetgangers de N525 oversteken.
 
Lees meer
 
N525 weg en fietspad
Verkeershinder door werkzaamheden kruising
 
Binnenkort start de herinrichting van het kruispunt bij de Westerheide en de Oude Postweg. Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren is het nodig om 1 rijrichting af te sluiten. Dit geeft van maandag 22 augustus t/m vrijdag 4 november verkeershinder.
 
 
Lees meer
 
 
Omleidingen voor verkeer vanuit Hilversum
 
Het is tijdens de werkzaamheden niet mogelijk om van Hilversum naar Laren te rijden. Verkeer vanuit Hilversum wordt daarom met gele borden omgeleid. Hiervoor zijn 2 routes:
 
  • Richting Laren en Amersfoort via de nieuwe Alexiatunnel (Kamerlingh Onnesweg/ Oosterengweg/Oostereind/A27/A1)
  • Richting Bussum en Amsterdam via het mediapark (Johannes Gerardtsweg/Mies Bouwmanboulevard/Naarderweg/Bussumergrintweg/Ceintuurbaan/Amersfoortsestraatweg A1)
 
 
fietstunnel
Voorlopig ontwerp voor fietstunnel
 
De provincie heeft een ingenieursbureau gevraagd om een voorlopig ontwerp voor de aanpassing van de fietstunnel te maken. Hiervoor zijn werksessies met betrokken partijen geweest. Na de zomervakantie verwachten we dat het voorlopig ontwerp klaar is. Daarna kan de aanbesteding voor de uitvoering starten.
 
 
 
Afbeelding Kroontje
 
 
Contact
 
Deze nieuwsbrief is een uitgave van de provincie Noord-Holland. Actuele informatie over de N525 is te vinden op www.noord-holland.nl/n525kruispunt 
en www.noord-holland.nl/natuurverbindingN525.

Vragen of opmerkingen?
Neem contact op met Servicepunt Provincie Noord-Holland via 0800 0200 600 (gratis) of servicepunt@noord-holland.nl.
 
 
 
Volg ons op social media
 
 
 
www.noord-holland.nl
 
Afbeelding schaduwrand