Alexiatunnel in augustus 2022 open | Werk bij Wandelpad in Hilversum gestart | Duurzaam bouwen kán! ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
                                                           
 
 
 
   
 
 
Header 600 x 260
 
Nieuwsbrief HOV in 't Gooi
 
De komende jaren wordt er tussen Huizen en Hilversum een hoogwaardige snelbusverbinding aangelegd. Zo kan iedereen die in 't Gooi woont of werkt, op tijd en filevrij reizen tussen beide locaties. HOV in 't Gooi is een project van de provincie Noord-Holland in nauwe samenwerking met ProRail en de gemeenten Huizen, Blaricum, Laren, Eemnes en Hilversum. In deze nieuwsbrief vindt u alle actuele zaken op een rij.
 
Lees meer
 
Videostill van youtube
Bouw in beeld
 
Manager werkvoorbereiding Marc Draak neemt u mee in de bouwkuip van de spooronderdoorgang en langs het andere werk in Hilversum. Marc legt het technische complexe werk stap voor stap uit. In een kwartiertje bent u weer goed op de hoogte. Veel kijkplezier!
 
 
 
Alexiatunnel in augustus 2022 open
 
De opening van de nieuwe spooronderdoorgang bij de Oosterengweg in Hilversum, vernoemd naar prinses Alexia, staat gepland voor augustus 2022.De tunnel gaat dan open voor automobilisten, fietsers en voetgangers.
 
 
Werk bij Wandelpad in Hilversum gestart
 
Bij het Wandelpad in Hilversum graven we sinds eind augustus veel grond af. Dit is nodig vanwege het grote hoogteverschil op de locatie waar de nieuwe busbaan komt.
 
Lees meer
 
 
 
 
 
Duurzaam bouwen kán!
 
Vanaf de start van het HOV-project is er veel aandacht voor duurzaamheid. Materiaal wordt hergebruikt en een deel van het werk wordt gedaan met elektrische bouwmachines.
 
 
Voorbereiding herinrichting Anna’s Hoeve en Monnikenberg gestart
 
In oktober starten de graafwerkzaamheden en het verwijderen van bomen voor de aanleg van grondwallen bij de nieuwe natuurbrug in Hilversum.
 
Lees meer
 
 
 
 
 
 
 
Colofon
 
Deze digitale nieuwsbrief wordt uitgegeven door de projectorganisatie HOV in ’t Gooi. Meer informatie op www.hovintgooi.nl. Mailen en bellen via servicepunt@noord-holland.nl of 0800–0200 600.
 
 
 
Volg ons op social media
 
 
 
www.noord-holland.nl