Eerste grote wegafsluiting N241 start op 23 januari | Gemiddelde rijsnelheid N241 daalt | Project A.C. de Graafweg krijgt dikke voldoende van omgeving ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
                                                           
 
Logo PNH  
 
   
 
 
 
Herinrichting A.C. de Graafweg (N241)
 
De A.C. de Graafweg (N241) is een 12 kilometer lange weg met veel verkeer en een flink aantal in- en uitritten. De weg staat bekend als gevaarlijk, omdat hij smal is en niet meer voldoet aan de huidige veiligheidseisen. De provincie richt de weg opnieuw in om de verkeersveiligheid te verbeteren en de doorstroming te garanderen. Tegelijkertijd met de werkzaamheden aan de weg wordt de drinkwatertransportleiding van PWN naast de weg verlegd.
 
Lees meer
 
Weggebruikers A.C. de Graafweg krijgen te maken met omleidingen
Eerste grote wegafsluiting N241 start op 23 januari
 
De eerste grote wegafsluiting op de A.C. de Graafweg (N241) vindt plaats tussen de Floris van Noordwijklaan en de Tramweg en duurt van 23 januari tot en met 14 april 2023. Daarna volgen nog 4 grote afsluitingen, verdeeld over 2023 en 2024. Het doorgaand autoverkeer tussen Verlaat en Wognum wordt omgeleid via de N239 en N242. Bestemmingsverkeer wordt lokaal omgeleid.
 
 
Lees meer
 
Provinciale bijdrage voor geluidswal Opmeer gaat naar stiller asfalt
 
De provincie gaat stiller asfalt gebruiken op de A.C. de Graafweg (N241) tussen de Pade en de Breestraat in Opmeer. Dat scheelt de helft van het geluid. In september 2021 beloofde de provincie bij te dragen aan verbetering van de geluidswal op deze plek. Uit onderzoek blijkt dat een aanpassing van de geluidswal nauwelijks effect heeft op wat je in de wijk van het verkeer hoort. Daarom is de provincie tot de conclusie gekomen dat het geld beter aan stiller asfalt kan worden besteed.
 
 
Lees meer
 
 
Bouwteam N241 wenst u prettige kerstdagen en een gezond en 
gelukkig 2023!
 
Vanwege Kerst en Oud & Nieuw zijn er van 26 december tot en met 6 januari geen werkzaamheden aan de A.C. de Graafweg. Maandag 9 januari beginnen we weer.
Let op! Vanwege de bouwobstakels langs de weg blijft de maximaal toegestane snelheid 50 km p/u.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Afbeelding Kroontje
 
 
Colofon
 
Deze digitale nieuwsbrief wordt uitgegeven door het projectteam Herinrichting A.C. de Graafweg (N241) van de provincie Noord-Holland.

Op de hoogte blijven van de werkzaamheden op de A.C. de Graafweg? Download de speciale A.C. deGraafApp vanuit de AppStore of Google Play Store.

Vragen? Neemt u dan contact met ons op via 0800–0200 600 (gratis) of n241acdegraafweg@noord-holland.nl
 
 
 
Volg ons op social media
 
 
 
www.noord-holland.nl
 
Afbeelding schaduwrand