Sneller vergroenen van dijk | Proeven in Schardammer Kogen | Audiotour ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
                                                           
 
 
 
   
 
 
 
Update APRK
 
Ambitieprogramma Ruimtelijke Kwaliteit Kustzone Amsterdam-Hoorn (APRK)
 
  Lees meer  
 
 
Edam-Volendam benut volop kansen met APRK-subsidies
 
Johan Jonk is werkzaam als projectleider Civiel bij de gemeente Edam-Volendam en betrokken bij drie projecten die vanuit het APRK subsidie krijgen.
 
 
Audiotour moet waterbewustzijn verhogen
 
Een audiotour langs de 33 km lange dijk tussen Amsterdam en Hoorn vertelt het verhaal over de belevenissen die de Markermeerdijk de afgelopen eeuwen heeft meegemaakt.
 
Lees meer
 
 
Proeven in Schardammer Kogen
 
Eind 2021 heeft de provincie laten onderzoeken hoe de inrichting van het natuurgebied de Schardammer Kogen (gelegen boven het dorpje Schardam) optimaal zou zijn. Er wordt twee jaar uitgetrokken om de onderzoeksvragen te beantwoorden.
 
 
Lees meer
 
Afbeelding schaduwrand
 
Vissen in het vogelparadijs
 
Polder IJdoorn is een waardevol weidevogelgebied. Mede met subsidie van de provincie moet dit paradijs voor vogels ook een prettig verblijfgebied gaan worden voor vissoorten, zoals de snoek.
 
 
Lees meer
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
   
 
 
 
         
 
 
 
 
Contact
 
Mail de redactie via aprk@noord-holland.nl
 
 
 
Volg ons op social media
 
 
 
www.noord-holland.nl