Bomenkap in Opmeer | Voorbereidende werkzaamheden gestart | A.C. de GraafApp: gemakkelijk en snel op de hoogte ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
                                                           
 
 
 
   
 
 
Herinrichting A.C. de Graafweg (N241)
 
De A.C. de Graafweg (N241) is een 12 kilometer lange weg met veel verkeer en een flink aantal in- en uitritten. De weg staat bekend als gevaarlijk, omdat hij smal is en niet meer voldoet aan de huidige veiligheidseisen. De provincie gaat de weg herinrichten om de verkeersveiligheid te verbeteren en de doorstroming te garanderen. Tegelijkertijd met de werkzaamheden aan de weg wordt de drinkwatertransportleiding van PWN naast de weg verlegd.
 
Lees meer
 
Kapwerkzaamheden bomen A.C. de Graafweg in Opmeer
 
Van maandag 25 oktober tot en met donderdag 4 november worden bomen langs de A.C. de Graafweg in Opmeer gekapt. De weg blijft bereikbaar voor wegverkeer; alleen in de nacht van vrijdag 29 op zaterdag 30 oktober is de weg tussen de Pade en De Veken afgesloten en wordt het verkeer omgeleid.
 
 
Lees meer
 
 
Informatiebijeenkomst 2 november
 
Op dinsdag 2 november vindt in Dorpshuis De Vang (Benningbroek) een bijeenkomst plaats om bewoners te informeren over de werkzaamheden en stand van zaken en vragen te beantwoorden. De inloop is om 19.15 uur en start om 19.30 uur. Wij vragen om een coronapas bij binnenkomst.
 
 
Voorbereidende werkzaamheden gestart
 
Het is u misschien al opgevallen als u over de A.C. de Graafweg rijdt; de voorbereidende werkzaamheden voor de herinrichting van de weg en het verleggen van de drinkwatertransportleiding van PWN zijn begonnen.
 
 
Lees meer
 
 
 
 
 
 
 
Bomen in Opmeer komen terug langs A.C. de Graafweg
 
De A.C. de Graafweg krijgt in Opmeer een extra brede groenstrook tussen de weg en het fietspad. De provincie plant daarop meer bomen terug dan nu gekapt moeten worden voor de veilige herinrichting van de weg. Hierdoor herstelt het groene karakter van de weg zich op termijn.
 
 
Lees meer
 
A.C. de GraafApp: gemakkelijk en snel op de hoogte
 
Wilt u snel en gemakkelijk informatie over de werkzaamheden? Download dan de A.C. de GraafApp in de appstores. Hier vindt u het laatste nieuws, planning, omleidingsroutes en foto’s. Als u zich aanmeldt voor pushberichten bent u meteen op de hoogte.
 
 
 
 
 
Colofon
 
Deze digitale nieuwsbrief wordt uitgegeven door het projectteam Herinrichting A.C. de Graafweg (N241) van de provincie Noord-Holland.

Vragen? Neemt u dan contact met ons op via 0800–0200 600 (gratis) of n241acdegraafweg@noord-holland.nl
 
 
 
Volg ons op social media
 
 
 
www.noord-holland.nl