Herstel basculekelder | Verplaatsen patrouilleboot | Archeologische opgravingen ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
                                                           
 
Logo PNH  
 
   
 
 
 
Nieuwsbrief N522 Vervanging brug Ouderkerk
 
Het verkeer op de Burgemeester Stramanweg en Oranjebaan (N522) kruist de Amstel over de brug Ouderkerk, gelegen tussen de gemeenten Ouder-Amstel en Amstelveen. De brug stamt uit 1936 en is technisch en verkeerskundig gezien aan vervanging toe. Met deze nieuwsbrief informeert de provincie Noord-Holland omwonenden, bedrijven in de omgeving en andere geïnteresseerden, over de voortgang van het project.
 
Lees meer
 
Planning
In opdracht van de provincie Noord-Holland werkt de aannemerscombinatie BOK aan de vernieuwing van de Brug Ouderkerk. Wij geven u graag een overzicht van de werkzaamheden die de komende maanden gaan plaatsvinden.
Lees meer
 
 
Werkzaamheden basculekelder
 
Herstel basculekelder
 
Tijdens de werkzaamheden bij de basculekelder van de noordelijke brug van Brug Ouderkerk heeft een incident plaats gevonden. Wat is er precies gebeurd en hoe gaat de bouw van de brug nu verder?
 
Provincieboot op de nieuwe locatie
 
Verplaatsen patrouilleboot provincie Noord-Holland
 
Nu de werkzaamheden aan de zuidelijke brug gaan starten, moet de patrouilleboot verplaatst worden.
 
Lees meer
 
 
Archeologische opgraving
Archeologische opgravingen
 
Afgelopen winter is de aannemer gestart met de voorbereidingen voor de bouw van de zuidelijke brug. Tijdens het aanbrengen van de (tijdelijke) damwanden die nodig zijn voor de bouw van de fundering van de tweede basculekelder heeft de aannemer muurresten aangetroffen.
 
 
Lees meer
 
 
 
Durf te vragen
 
In de rubriek #durftevragen behandelt omgevingsmanager Dick Winters van de provincie Noord-Holland elke editie een veel gestelde vraag over het project Brug Ouderkerk aan de Amstel. Of het nu gaat om een vraag, verzoek of tip, bij Dick kunt u altijd terecht.
 
 
Vragen aan de omgeving
 
Wat vindt de omgeving van het vervangen van de brug over de Amstel? Iedere nieuwsbrief komt een belanghebbende aan het woord in deze rubriek. Deze keer: Jacques Cremer, Financial Controller bij NEPA Shipping. Het bedrijfspand van NEPA Shipping ligt naast de Brug Ouderkerk aan de Hoger Einde-Noord.
 
Lees meer
 
 
Luchtfoto Ouderkerk
Brug Ouderkerk vanuit de lucht
 
Afgelopen jaar is er hard gewerkt aan de Brug Ouderkerk. Vanuit de lucht is dit goed zichtbaar. We nemen u graag mee in de lucht boven de Brug Ouderkerk.
 
 
Lees meer
 
Afbeelding Kroontje
 
 
Colofon
 
Deze nieuwsbrief is een uitgave van de provincie Noord-Holland. Aan de informatie in deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend.

Meer informatie op www.noord-holland.nl/brugouderkerk en via de bouw app: N522 BOK. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via 0800-0200 600 (gratis) of per mail: brugouderkerk@noord-holland.nl.
 
 
 
Volg ons op social media
 
 
 
www.noord-holland.nl
 
Afbeelding schaduwrand