Lees meer over de laatste ontwikkelingen ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
                                                           
 
Logo PNH  
 
   
 
 
 
N525 Herinrichting kruispunt
 
De provincie gaat een voorrangsplein bouwen in de provinciale weg N525 ter hoogte van het kruispunt Westerheide met de Oude Postweg. De N525 loopt tussen Laren en Hilversum. Dit voorrangsplein laat fietsers en voetgangers de N525 oversteken.
 
Lees meer
 
 
Luchtfoto kruising
 
Voorbereiding werkzaamheden kruising Westerheide/Oude Postweg
 
Op dit moment bereiden we de werkzaamheden aan de kruising Westerheide/Oude Postweg (bij La Place) achter de schermen voor. De omleidingen voor auto’s en fietsers worden uitgewerkt en besproken in de omgeving. Vanaf half augustus zijn de voorbereidingen ook zichtbaar. Dan verplaatsen we de bushaltes naar de tijdelijke locatie en zet uitvoerder Volker Infra haar werkkeet neer. In een volgende nieuwsbrief worden de werkzaamheden en omleidingen uitgebreid besproken. Interesse in een aanvullende persoonlijke toelichting? Op dinsdag 28 juni staat een informatieavond gepland. Zet dit alvast in je agenda!
 
 
Verlagen snelheid bij oversteek dagcamping
 
De provincie wil de oversteek voor fietsers en voetgangers ter hoogte van de parkeerplaats voor recreanten en de dagcamping veiliger maken. Daarom is besloten om ter plaatse van de oversteek tot aan de bebouwde komgrens van Hilversum de snelheid voor het autoverkeer te verlagen van 80km naar 50km per uur. Aanvullend wordt het autoverkeer met borden, bliksemschichten op het wegdek en een wit middeneiland extra op de oversteek geattendeerd. Benieuwd naar het gehele verkeersbesluit? Op www.officielebekendmakingen.nl kun je dit met de zoekterm N525 terugvinden.
 
 
 
Omgevingsmanager Karen de Bruijn stelt zich voor
 
Karen de Bruijn is ruim 2 jaar omgevingsmanager Gooi en Vechtstreek bij de provincie Noord-Holland. Wat doet een omgevingsmanager precies, met welke vragen kunnen inwoners bij haar terecht en heeft Karen een favoriete plek in de Gooi en Vechtstreek?
Ze vertelt er graag meer over.
 
 
Lees meer
 
Afbeelding Kroontje
 
 
Contact
 
Deze nieuwsbrief is een uitgave van de provincie Noord-Holland. Actuele informatie over de N525 is te vinden op www.noord-holland.nl/n525kruispunt en www.noord-holland.nl/natuurverbindingN525
Vragen of opmerkingen? 
Neem contact op met Servicepunt Provincie Noord-Holland via 0800 0200 600 (gratis) of servicepunt@noord-holland.nl.
 
 
 
Volg ons op social media
 
 
 
www.noord-holland.nl
 
Afbeelding schaduwrand