Het Landschapsplan Stelling van Amsterdam / Verbinding A8-A9 is afgerond. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
                                                           
 
Logo PNH  
 
   
 
 
Zaanstad. Foto: (c) Michiel Wijnbergh 600 x260
 
Verbinding A8-A9
 
Een weg tussen de A8 en de A9 zorgt voor een betere bereikbaarheid van de regio's Zaanstreek en IJmond. En verbetert de leefbaarheid in Krommenie en Assendelft. De weg kruist het UNESCO Werelderfgoed de Stelling van Amsterdam, daar is een goede oplossing voor nodig.
 
Lees meer
 
Kwaliteit Stelling van Amsterdam verbetert door aanleg Verbinding A8-A9
 
Het Landschapsplan Stelling van Amsterdam / Verbinding A8-A9 is afgerond. De conclusie is dat er juist door de aanleg van de Verbinding A8-A9 mogelijkheden gecreëerd kunnen worden, waarmee veel kwaliteit wordt toegevoegd aan de Stelling van Amsterdam. Hiervoor wordt een pakket van 40 maatregelen geadviseerd.
 
 
Lees meer
 
Video Landschapsplan
 
Is het mogelijk om een weg in te passen in een werelderfgoed? In deze video laten we u zien wat er in het Landschapsplan staat.
 
 
 
 
Documenten downloaden
Het eindrapport van het Landschapsplan is voor belangstellenden te downloaden via de projectsite. Ook vindt u daar de bijbehorende bijlagen, de brief met het standpunt van de minister van OCW en het eindadvies van het Kwaliteitsteam.
Ga naar de downloads
 
Afbeelding Kroontje
 
 
Colofon
 
Deze nieuwsbrief is een uitgave van het project Verbinding A8-A9
 
 
 
Volg ons op social media
 
 
 
www.noord-holland.nl
 
Afbeelding schaduwrand