Over het project - Waardevolle inbreng - Hoe ziet het proces eruit? - Bereikbaarheid Kust ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
                                                           
 
 
 
   
 
 
Header nieuwsbrief Zeeweg N200
 
Nieuwsbrief Zeeweg N200
 
Samen met inwoners, ondernemers, weggebruikers en andere belanghebbenden wil de provincie de veiligheid op de Zeeweg verbeteren. De provincie onderzoekt welke aanpassingen aan de weg daaraan kunnen bijdragen. Tegelijkertijd kijkt de provincie naar kansen voor de verbetering van de natuur en wordt er rekening gehouden met de bereikbaarheid van de kust.
 
Lees meer
 
 
 
 
Zeeweg vanaf de natuurbrug
Alle inbreng waardevol voor onderzoek 
 
De provincie onderzoekt hoe de verkeersveiligheid op de Zeeweg kan worden verbeterd. We kijken naar het dagelijks gebruik van de weg en we zetten de kennis in van experts op het gebied van onder andere verkeersveiligheid, natuur & stikstof, landschappelijke inpassing en verkeersgedrag. Daarnaast kijkt een vaste groep met vertegenwoordigers van inwoners, weggebruikers, lokale ondernemers en (natuur)organisaties mee vanuit hun eigen betrokkenheid bij deze bijzondere weg door de duinen. Ook zijn er reacties via het e-mailadres binnengekomen. 
 
 
Lees meer
 
Afbeelding schaduwrand
 
 
 
 
Bereikbare kust Zuid-Kennemerland
 
Op zomerse dagen is het flink druk op de wegen naar Bloemendaal aan Zee en Zandvoort, dus ook op de Zeeweg. Daarom kijken we samen met de vier gemeenten in Zuid-Kennemerland hoe we de bereikbaarheid van de kust kunnen verbeteren. Op zo'n manier, dat het voor de bewoners van Bloemendaal, Haarlem, Heemstede en Zandvoort geen overlast geeft. De mogelijke oplossingen worden meegenomen in het onderzoek naar de veiligheid van de Zeeweg. 
 
 
 
Contact
 
Deze nieuwsbrief is een uitgave van de provincie Noord-Holland. Vragen, opmerkingen of suggesties? Mail de redactie via zeewegn200@noord-holland.nl
 
 
 
Volg ons op social media
 
 
 
www.noord-holland.nl