Ontwerp busverbinding Noordwijk-Schiphol | Reacties en antwoorden | Provinciaal Inpassingsplan ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
                                                           
 
 
 
   
 
 
 
Nieuwsbrief HOV Noordwijk-Schiphol
 
Lees meer over het ontwerpproces van het project HOV Noordwijk-Schiphol. Vanaf 15 oktober 2021 kunt u reageren op het concept voorontwerp. We horen graag uw mening. In de afgelopen maanden zijn verschillende onderdelen van het ontwerp onderzocht en aangepast. Bekijk ook de film waarin de projectleiders van provincies en gemeenten de HOV verbinding van Noordwijk-Schiphol toelichten.
 
     
Reageer op het concept voorontwerp van de busverbinding en de brug over de Ringvaart
 
Van 15 tot en met 30 oktober kunt u reageren op het concept voorontwerp via deze interactieve kaart. Het gaat om de brug over de ringvaart en de busverbinding tot P+R Getsewoud-Zuid. Op de interactieve kaart vindt u een toelichting hoe u kunt reageren.
 
 
Lees meer
 
 
 
 
 
Meer weten over de busverbinding Noordwijk-Schiphol?
 
De provincie werkt al jaren samen met haar partners aan het verbeteren van de busverbinding tussen Noordwijk en Schiphol tot een zogeheten Hoogwaardig Openbaar Vervoer (HOV) busverbinding. Dit project zorgt ervoor dat reizigers vanuit de verschillende openbaar vervoer-knooppunten snel en comfortabel kunnen reizen naar hun bestemming. 

Wat gebeurt er allemaal rondom de HOV-verbinding Noordwijk-Schiphol? De projectleiders vertellen je erover in deze video!
 
 
 
Meer informatie
Op de website van provincie Noord-Holland vindt u informatie over HOV Noordwijk-Schiphol. Heeft u nog vragen, laat het ons weten. We zijn bereikbaar via de mail: info-HOVNoordwijkSchiphol@noord-holland.nl. Heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek bij u thuis? Dat is uiteraard ook mogelijk.
 
 
 
   
 
 
 
     
 
 
 
 
Colofon
 
Deze nieuwsbrief is een uitgave van de provincie Noord-Holland. Vragen of opmerkingen? Mail ons via hovnoordwijkschiphol@noord-holland.nl.
 
 
 
Volg ons op social media
 
 
 
www.noord-holland.nl