Zand, zand en nog eens zand | Nieuwe animatie ‘Zo wordt de A.C. de Graafweg’ | Mijlpaal voor A.C. de GraafApp: 2.500 volgers ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
                                                           
 
Logo PNH  
 
   
 
 
 
Herinrichting A.C. de Graafweg (N241)
 
De A.C. de Graafweg (N241) is een 12 kilometer lange weg met veel verkeer en een flink aantal in- en uitritten. De weg staat bekend als gevaarlijk, omdat hij smal is en niet meer voldoet aan de huidige veiligheidseisen. De provincie gaat de weg herinrichten om de verkeersveiligheid te verbeteren en de doorstroming te garanderen. Tegelijkertijd met de werkzaamheden aan de weg wordt de drinkwatertransportleiding van PWN naast de weg verlegd.
 
Lees meer
 
Zand, zand en nog eens zand
 
200.000 kuub zand: dat zijn 20.000 vrachtwagens die zand brengen bij de A.C. de Graafweg. Het zand gebruikt de aannemer onder andere voor de aanleg van twee rotondes en de nieuwe weg achter de woningen bij de S-bocht. Maar, er gebeurde meer grondwerk.
 
 
Lees meer
 
Verleggen drinkwatertransportleiding in volle gang
 
De eerste kilometers van de nieuwe drinkwatertransportleiding van PWN liggen in de grond. De nieuwe leiding wordt meestal in de grond gegraven, maar soms gaat de leiding op 15 meter diepte de grond in via een geboorde tunnel.
 
 
Lees meer
 
 
 
 
 
Goede cijfers bij tevredenheidsmeting bewoners en weggebruikers
 
Dit voorjaar hebben wij via de A.C. de GraafApp aan bewoners en weggebruikers gevraagd hoe tevreden zij over het project zijn bijvoorbeeld over de verkeersdoorstroming, veiligheid, bereikbaarheid en communicatie. De gemiddelde tevredenheidsscore was een 8,3. De communicatie over de werkzaamheden scoorde het beste met een 9,2.
 
  Lees meer
Nieuwe animatie ‘Zo wordt de A.C. de Graafweg’
 
Ben je benieuwd naar hoe de weg eruitziet als het werk klaar is en de geplante bomen zijn volgroeid? Bekijk dan de nieuwe animatie ‘Zo wordt de A.C. de Graafweg’.
 
Mijlpaal voor A.C. de GraafApp: 2.500 volgers
 
Al ruim 2.500 bewoners, weggebruikers en bedrijven volgen het laatste nieuws in de A.C. de GraafApp. Wil jij ook snel en gemakkelijk op de hoogte zijn? Download dan de app in de appstores. Je leest er alles over de werkzaamheden, omleidingsroutes, foto’s, video’s, veiligheid en leuke nieuwtjes.
 
 
 
Afbeelding Kroontje
 
 
Colofon
 
Deze digitale nieuwsbrief wordt uitgegeven door het projectteam Herinrichting A.C. de Graafweg (N241) van de provincie Noord-Holland.

Vragen? Neemt u dan contact met ons op via 0800–0200 600 (gratis) of n241acdegraafweg@noord-holland.nl
 
 
 
Volg ons op social media
 
 
 
www.noord-holland.nl
 
Afbeelding schaduwrand