Met aandacht voor een nieuwe serious game: Red de gezonken provincie! ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
                                                           
 
 
 
   
 
 
Nederland, Haarlem, 1 november 2019 Scholieren battle Foto: Elmer van der Marel
 
Nieuwsbrief Scholierenprogramma Baas van Noord-Holland
 
Met het programma ‘Baas van Noord-Holland’ wil de provincie zoveel mogelijk jongeren bereiken en hen kennis laten maken met politiek en de provincie.
 
Lees meer
 
De provincie redden op de eerste schooldag
 
Mbo-studenten van het Clusius College in Hoorn speelden op 25 augustus de eerste editie van de Break-in Box en maakten zo kennis met de taken van de provincie. Benieuwd of het hen is gelukt om onder tijdsdruk de gezonken provincie te redden? Kunnen jouw studenten de spanning aan? Meld je klas aan en doe mee!
 
 
Lees meer
 
Red de gezonken provincie!
 
Noord-Holland is overstroomd en studenten moeten de provincie zo snel mogelijk weer opbouwen en een nieuwe overstroming voorkomen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meedoen met een scholierenchallenge?
 
Wil jij je leerlingen extra uitdagen met een scholierenchallenge van de provincie? Stuur dan een mail naar baasvannoordholland@noord-holland.nl. Ze gaan bijvoorbeeld op zoek naar oplossingen voor het tegengaan van voedselverspilling, het versnellen van de energietransitie of het diverser maken van een museum.
 
 
 
 
Contact
 
Mail naar baasvannoordholland@noord-holland.nl
 
 
 
Volg ons op social media
 
 
 
www.noord-holland.nl