Vernieuwing brug: een hele puzzel | Brug in storing | Voortgang project Vervanging Brug | Meten is weten | Planning ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
                                                           
 
 
 
 
 
 
Vernieuwing Brug Krommenie
 
Het verkeer op de provinciale weg N203 tussen Wormerveer en Krommenie kruist de Nauernasche Vaart via de Brug Krommenie. De brug is deels al bijna 100 jaar oud en technisch gezien aan vervanging toe. Met deze nieuwsbrief informeert de provincie Noord-Holland omwonenden, bedrijven in de omgeving en andere geïnteresseerden, over de voortgang van het project ‘Vernieuwing Brug Krommenie’.
 
Lees meer
 
Vernieuwing Brug Krommenie: een hele puzzel
 
Vanuit de provincie Noord-Holland werkt een projectgroep aan de voorbereidingen om de Brug Krommenie te vervangen. Dit is een ware puzzel gebleken, omdat de brug op een druk verkeersknooppunt ligt en er een hele lijst met wensen en eisen ligt. Hoe gaat het projectteam de puzzel leggen?
 
 
Lees meer
 
Meten is weten
 
Om de Brug Krommenie te kunnen vervangen zijn er vooraf vele verschillende onderzoeken nodig. De provincie werkt bij het uitvoeren van deze onderzoeken samen met Arcadis. Zij zijn in de zomer van 2022 begonnen met meerdere (bureau) onderzoeken. Ook dit jaar vinden er meerdere onderzoeken plaats, zoals onderzoeken naar grondwater en kwaliteit van de brug. We geven graag een overzicht en toelichting bij de verschillende onderzoeken.
 
 
Lees meer
 
Voortgang project Vervanging Brug Krommenie
 
Bij de laatste informatiebijeenkomst in april 2022 is de aanwezigen beloofd geïnformeerd te worden over de voortgang van het project. We zijn nu een jaar verder en achter de schermen is er hard gewerkt aan de voorbereidingen voor het vervangen van de Brug Krommenie.
 
 
Lees meer
 
Planning
 
Achter de schermen wordt hard gewerkt om de Brug Krommenie te vervangen. Hiervoor moeten nog wel verschillende stappen doorlopen worden. We geven graag een overzicht van de planning.
 
 
Lees meer
 
Brug Krommenie in storing
 
Sinds eind oktober is de Brug Krommenie in storing. Wat is er aan de hand en wat is de laatste stand van zaken?
 
 
Lees meer
 
 
 
Colofon
 
Deze nieuwsbrief is een uitgave van de provincie Noord-Holland. Aan de informatie in deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend.

Meer informatie op www.noord-holland.nl/brugkrommenie. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via 0800-0200 600 (gratis) of per mail: brugkrommenie@noord-holland.nl.
 
 
 
Volg ons op social media
 
 
 
www.noord-holland.nl