Lees over de stand van zaken van het project. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
                                                           
 
 
 
   
 
 
Nieuwsbrief herinrichting N243 Alkmaar - Avenhorn
 
In deze nieuwsbrief leest u de stand van zaken van het project N243 Alkmaar – Avenhorn. De N243 is de provinciale weg door Schermer (Noordervaart), Beemster (Schermerhornerweg en Middenweg) en Koggenland (Provincialeweg). Het is een smalle weg met veel verkeer, een aantal drukke kruisingen en veel directe wegaansluitingen van woningen en bedrijven. Om de N243 veiliger te maken, krijgt de weg een nieuwe inrichting. Tegelijk wordt groot onderhoud aan de weg uitgevoerd.
 
Lees meer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dagelijks beheer en onderhoud
Gebiedsaannemer BAM/Engie/Krinkels doet in opdracht van de provincie Noord-Holland het dagelijks beheer en onderhoud aan wegen en vaarwegen in de regio Alkmaar en omstreken. Bijvoorbeeld het maaien van bermen, vervangen van lantaarnpalen en het aanbrengen van nieuw asfalt.

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden aan de N243 werkt de gebiedsaannemer niet in het werkgedeelte. De gekozen aannemer voor de herinrichting onderhoudt dan tijdelijk het werkgedeelte. Als die aannemer klaar is, neemt de gebiedsaannemer het dagelijks beheer en onderhoud weer over.

Vragen aan de gebiedsaannemer kunt u stellen via het Servicepunt van de provincie via telefoonnummer 0800- 0200 600 (gratis) of via servicepunt@noord-holland.nl. Wilt u op de hoogte blijven van alle onderhoudswerkzaamheden in uw regio? Volg dan onze regionale Facebookpagina @AlkmaarNH of kijk op www.gebiedscontractmiddennoord.nl.
 
 
 
 
Colofon
 
Op de website www.infoN243.nl vindt u meer informatie over het project.

Bij vragen kunt u bellen naar het Servicepunt van de provincie Noord-Holland via 0800 – 0200 600 (gratis) of mailen naar infoN243@noord-holland.nl.
 
 
 
Volg ons op social media
 
 
 
www.noord-holland.nl