Nieuw asfalt en een veiliger Crailoseweg (N527) | De Alexiatunnel gaat open! | Weg Over Anna’s Hoeve afgesloten | Werkzaamheden Hilversumseweg (N525) ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
                                                           
 
Logo PNH  
 
   
 
 
Gooi en Vechtstreek
 
In deze nieuwsbrief leest u het laatste nieuws over het werk van de provincie in de regio Gooi en Vechtstreek.
 
     
 
Wegwerkzaamheden
 
Nieuw asfalt en een veiliger Crailoseweg (N527)
 
Op zondag 31 juli starten de werkzaamheden aan de Crailoseweg tussen Bussum en Huizen. De weg is dan 5 nachten afgesloten tussen 20.00 en 6.00 uur. Het asfalt op de Crailoseweg wordt vervangen door asfalt dat voor 50% bestaat uit gerecycled materiaal. In combinatie met dit onderhoud wordt de veiligheid van de weg verbetert. De snelheid ter hoogte van het kruispunt met de Oud Blaricummerweg gaat van 80km naar 60km per uur en er komen verkeersdrempels. Door deze aanpassingen kan verkeer beter op elkaar anticiperen en is het voor fietsers en voetgangers veiliger oversteken.
 
Luchtfoto HOV
 
De Alexiatunnel gaat open!
 
Vanaf zaterdag 6 augustus is de Alexiatunnel bij de Oosterengweg in Hilversum open. Automobilisten, fietsers en voetgangers kunnen dan vlot en veilig onder het spoor door. De bouw van deze eerste dubbellaagse spooronderdoorgang van Nederland duurde bijna 2,5 jaar. Deze tijd was nodig vanwege de technische complexiteit door het bouwen op diepte en in een drukke omgeving zeer dichtbij woningen.
 
Lees meer
 
 
 
Wildrooster
 
Weg Over Anna’s Hoeve afgesloten
 
Er wordt gewerkt bij het Zandheuvelviaduct in Anna’s Hoeve. Er komen wildroosters en lussen in het wegdek die straks de bus herkennen. Daar overheen komt nieuw asfalt. De Weg over Anna’s Hoeve onder Zandheuvelviaduct is vanwege deze werkzaamheden tot maandag 1 augustus dicht.
 
Luchtfoto kruising
 
Werkzaamheden Hilversumseweg (N525)
 
De kruising Westerheide/ Oude Postweg (bij La Place) wordt ingericht als verkeersplein. Vanwege deze werkzaamheden is het van maandag 22 augustus tot vrijdag 4 november niet mogelijk om over de Hilversumseweg van Hilversum naar Laren te rijden en gelden er omleidingsroute’s. De rijrichting van Laren naar Hilversum blijft wel open.
 
Lees meer
 
 
Landschap Gooi en Vecht
Wij blijven bereikbaarheid gedurende de zomer
 
Ook tijdens de vakantieperiode zijn we bereikbaar voor al u vragen, opmerkingen of klachten over werkzaamheden in regio Gooi en Vecht. U kunt ons bereiken via het Servicepunt van de provincie Noord-Holland, via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl. De werkzaamheden in de regio zijn te volgen via www.noord-holland.nl/Regio_s/Gooi_en_Vechtstreek en via de regionale Facebookpagina www.facebook.com/GooiVechtstreekNH/
 
 
 
 
Afbeelding Kroontje
 
 
Colofon
 
Deze nieuwsbrief is een uitgave van de provincie Noord-Holland. Actuele informatie is ook na te lezen op de website en te volgen via Twitter.
 
 
 
Volg ons op social media
 
 
 
www.noord-holland.nl
 
Afbeelding schaduwrand