Voorrangsplein | Fietstunnel | Natuurverbinding | Iedereen op de hoogte ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
                                                           
 
Logo PNH  
 
   
 
 
 
Werkzaamheden Hilversumseweg (N525) tussen Laren en Hilversum
 
De provincie Noord-Holland werkt aan de verbetering van de veiligheid op de Hilversumseweg én aan het versterken van de natuurwaarden in het gebied. Dit doen we samen met de gemeenten en het Goois Natuurreservaat. 
 
Lees meer
 
Voorrangsplein
 
Door de kruising bij de Westerheide en Oude Postweg in te richten als voorrangsplein kunnen fietsers en voetgangers straks veiliger oversteken, zonder dat dit ten koste gaat van de doorstroming van het verkeer.
 
 
Lees meer
 
Fietstunnel
Fietstunnel
 
In 2010 is er een fietstunnel onder de Hilversumseweg aangelegd. Deze is vooral bedoeld voor fietsers en voetgangers, maar wordt ook gebruikt als passage voor schapen en ruiters. De fietstunnel wordt door fietsers niet goed gebruikt. Dit komt door de steile helling en de haakse bocht in het fietspad dat naar het tunneltje leidt. Hoewel de oversteek op het voorrangsplein een veilig alternatief biedt, is er ook besloten het tunneltje aan te passen en veiliger te maken.
 
 
Lees meer
 
Natuurverbinding
 
Door de aanleg van een zestal natuurverbindingen in het Gooi worden de bos- en heidegebieden verbonden met de Utrechtse Heuvelrug en de laagveennatuur van de Vechtstreek. Hierdoor krijgen dieren zoals hagedissen, marters, hazelwormen, herten, reeën en dassen een groot en divers leefgebied waardoor hun overlevingskansen verbeteren.
 
 
Lees meer
 
Iedereen op de hoogte
Vanaf nu versturen wij deze nieuwsbrief N525 met regelmaat. Omdat u zich eerder heeft aangemeld, ontvangt u deze automatisch in uw mailbox. Wij stellen het op prijs wanneer u deze nieuwbrief doorstuurt aan andere belangstellenden. Zij kunnen zich ook aanmelden via www.noord-holland.nl/n525kruispunt of www.noord-holland.nl/natuurverbindingN525. Actuele informatie over de plannen en werkzaamheden is ook te vinden op deze websites.
 
 
Afbeelding Kroontje
 
 
Contact
 
Bij het Servicepunt Provincie Noord-Holland kunt u terecht met al uw vragen en klachten over het onderhoud en beheer van de provinciale wegen en vaarwegen. Tel. 0800 0200 600 (gratis),
Meer informatie over deze projecten is te vinden op www.noord-holland.nl/n525kruispunt en www.noord-holland.nl/natuurverbindingN525.
 
 
 
Volg ons op social media
 
 
 
www.noord-holland.nl
 
Afbeelding schaduwrand