Met aandacht voor scholierenchallenges, lesmateriaal en een serious game. ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
                                                           
 
 
 
   
 
 
Nederland, Haarlem, 1 november 2019 Scholieren battle Foto: Elmer van der Marel
 
Nieuwsbrief Scholierenprogramma Baas van Noord-Holland
 
Met het programma ‘Baas van Noord-Holland’ wil de provincie zoveel mogelijk jongeren bereiken en hen kennis laten maken met politiek en de provincie.
 
Lees meer
 
 
 
Scholieren ontwerpen voedselbos
 
Derdejaars leerlingen van het Keizer Karel College Amstelveen deden mee met de scholierenchallenge ‘ontwerp een voedselbos’.
 
 
Scholieren ontwerpen zonnepark
 
Havo 4 leerlingen van het Jan Arentsz Alkmaar deden mee met de scholierenchallenge ‘ontwerp een zonnepark langs de provinciale weg N205’.
 
Lees meer
 
 
Redden studenten de provincie van een watersnoodramp?
 
Baas van Noord-Holland komt met een nieuw interactief spel om mbo-studenten kennis te laten maken met de provincie. Mbo-studenten van het Nova College in Haarlem kregen als eerste de kans om het spel uit te testen. Wil jij met jouw klas meedoen?
 
 
Lees meer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meedoen met een scholierenchallenge?
 
Wil je komend schooljaar met jouw klas meedoen met een scholierenchallenge over voedselverspilling, het versterken van biodiversiteit, mobiliteit in het landelijk gebied of het museum van de toekomst? Stuur dan een mail naar baasvannoordholland@noord-holland.nl
 
 
 
 
Contact
 
Mail naar baasvannoordholland@noord-holland.nl
 
 
 
Volg ons op social media
 
 
 
www.noord-holland.nl