Kleine tuintjes op de bushaltes | Foto’s van toen en nu | Bedankt voor uw geduld ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
                                                           
 
Logo PNH  
 
 
Header 600 x 260
 
Nieuwsbrief HOV Aalsmeer – Schiphol-Zuid
 
Het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan de aanleg van de hoogwaardige openbaarvervoersverbinding tussen Aalsmeer en Schiphol en de herinrichting van de Burgemeester Kasteleinweg. De werkzaamheden van HOVASZ zijn inmiddels vrijwel afgerond en de elektrische HOV bussen gaan binnenkort over de nieuwe busbaan rijden. In deze laatste nieuwsbrief willen we graag laten weten welk werk er het afgelopen jaar is uitgevoerd, welke afrondende werkzaamheden nog gaan plaatsvinden en vooral iedereen bedanken voor het geduld tijdens de werkzaamheden.
 
Lees meer
 
 
 
Het openbaar vervoer over de Burgemeester Kasteleinweg
 
Bij de herinrichting van de Burgemeester Kasteleinweg, hoort ook de aanleg van een nieuwe busbaan tussen de Poelweg in de gemeente Uithoorn en de Fokkerweg bij Schiphol Zuid in de gemeente Haarlemmermeer.
 
 
Kleine tuintjes op de bushaltes van HOV Aalsmeer-Schiphol
 
De vier nieuwe bushaltes op het nieuwe HOV traject Aalsmeer-Schiphol lijken op het eerste gezicht ‘gewone’ R-net haltes. Maar wie goed kijkt ziet dat de daken afwijken. Sinds kort zijn de bushaltes namelijk voorzien van sedum daken.
 
Lees meer
 
 
Foto’s van toen en nu
 
Door de jaren is er veel aan de voormalige N201 (nu de Burgemeester Kasteleinweg) gewerkt. Foto’s van vroeger en nu maken dat duidelijk.
 
 
Lees meer
 
 
 
Halte Schiphol-Zuid voorzien van een overkapping
 
Om de reizigers zo comfortabel en veilig mogelijk te laten overstappen tussen de bussen die op de N196 halteren en de bussen die op de Fokkerweg halteren, wordt een gedeeltelijke overkapping gemaakt. In 2022 wordt gestart met de aanleg van de overkapping.
 
 
Afronding werkzaamheden HOVASZ
 
Het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan de aanleg van de hoogwaardige openbaarvervoersverbinding tussen Aalsmeer en Schiphol en de herinrichting van de Burgemeester Kasteleinweg. Half november heeft Aerovista Luchtfotografie luchtfoto’s van het werk gemaakt. Herkent u de heringerichte delen?
 
Lees meer
 
 
 
 
 
Bedankt voor uw geduld
 
De werkzaamheden van HOVASZ zijn inmiddels vrijwel afgerond. Het project HOVASZ wil alle omwonenden, reizigers en iedereen die te maken heeft gehad met de werkzaamheden voor de herinrichting bedanken voor hun geduld en medewerking.
 
Afbeelding Kroontje
 
 
Colofon
 
Deze nieuwsbrief is een uitgave van de provincie Noord-Holland in samenwerking met de Vervoerregio Amsterdam en de gemeenten Aalsmeer, Haarlemmermeer en Uithoorn. Aan de informatie in deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend.
 
 
 
Volg ons op social media
 
 
 
www.noord-holland.nl
 
Afbeelding schaduwrand