Kom naar de Dag van de Bouw | Inzet duurzame elektrische krol | Bekijk de nieuwe digitale rondleiding ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
                                                           
 
 
 
   
 
 
Header 600 x 260
 
HOV in 't Gooi
 
De komende jaren wordt er tussen Huizen en Hilversum een hoogwaardige snelbusverbinding aangelegd. Zo kan iedereen die in 't Gooi woont of werkt, op tijd en filevrij reizen tussen beide locaties. HOV in 't Gooi is een project van de provincie Noord-Holland in nauwe samenwerking met ProRail en de gemeenten Huizen, Blaricum, Laren, Eemnes en Hilversum. In deze nieuwsbrief vindt u alle actuele zaken op een rij.
 
Lees meer
 
Bekijk de nieuwe digitale rondeiding
 
Er is weer een digitale rondleiding met mooie beelden vanaf de werkvloer én van boven. Bouwmanager Marc Draak laat in de onderdoorgang zien waar de afgelopen maanden aan is gewerkt. Hoewel de werkzaamheden ons al wel wat hebben ingehaald (zo ligt er bijvoorbeeld al een mooie laag asfalt), is deze digitale rondleiding nog zeker de moeite waard! Veel kijkplezier!
 
Kom naar de Dag van de Bouw
 
Een unieke kans! Wandel door Alexiatunnel voordat de auto’s er doorheen rijden! Dit kan tijdens de Dag van de Bouw op zaterdag 18 juni tussen 10.00 en 15.00 uur. Voor jong en oud zijn er versnaperingen en activiteiten. Zo kunnen jonge bouwers in de dop als echte bouwvakker op de foto. Zet deze datum dus alvast in je agenda en kom een kijkje nemen. Tot dan!
 
 
Lees meer
 
Natuurbrug Anna’s Hoeve opgeleverd
 
De Natuurbrug Anna’s Hoeve in Hilversum is opgeleverd. De natuurbrug van maar liefst 50 meter breed en 8 meter hoog verbindt de natuur tussen het Gooi en de Utrechtse Heuvelrug. Hierdoor hebben dieren als de boommarter, vos, das, kamsalamander en ringslang een groter en divers leefgebied.
 
 
Lees meer
 
Inzet duurzame elektrische krol
 
Bij HOV in het Gooi wordt de nieuwe elektrische krol van BAM Infra ingezet. Een primeur! Deze krol is de 1e elektrische krol ter wereld. Door het inzetten van de machine wordt jaarlijks 55.000 kilogram CO₂ bespaart. Daarnaast maakt de elektrische krol minder geluid, dus prettiger voor de omgeving en voor de medewerkers. Het inzetten van elektrische materieel is 1 van de vele duurzame maatregelen die bij HOV worden genomen. Wat we nog meer doen hebben we op een rij gezet.
 
 
Lees meer
 
Kunstige panelen in wandel- en fietsonderdoorgang
 
Wanneer je in augustus door de onderdoorgang in Hilversum fietst of wandelt, zie je aan de zijwand speciaal ontworpen panelen. De panelen worden in het het noorden van het land gemaakt. Een laser snijdt de platen op maat, daarna ponst een machine gaatjes van 7,5 en 15 millimeter in het metaal. Tot slot gaat er een borstel over heen zodat de laatste poedercoating beter kan hechten. De 1,75 miljoen gaatjes in de panelen vormen de afbeelding van de zon en bladeren. Een waar kunstwerk dus!
 
 
 
Asfalteren afgerond
 
In april zijn alle asfalteringswerkzaamheden afgrond in en rondom de Alexiatunnel. Het waren drukke dagen voor de medewerkers van BAM. Ze begonnen extra vroeg om het werk tijdig af te krijgen. Het resultaat mag er zijn!
 
 
 
Aangepast ontwerp Stroomzijde Blaricum
 
Eind april is het voorlopig ontwerp voor de Stroomzijde in de klankbordgroep besproken. De belangrijkste wijziging ten opzichte van het eerdere ontwerp is een nieuw ontwerp voor de Gordiaanse Knoop. Dit kruispunt wordt voorzien van verkeerslichten en een aparte opstelstrook voor de bus.
 
 
Lees meer
 
Afbeelding Kroontje
 
 
Colofon
 
Deze digitale nieuwsbrief wordt uitgegeven door de projectorganisatie HOV in ’t Gooi. Meer informatie op www.hovintgooi.nl. Mailen en bellen via servicepunt@noord-holland.nl of 0800–0200 600.
 
 
 
Volg ons op social media
 
 
 
www.noord-holland.nl
 
Afbeelding schaduwrand