Planning | Nieuwe fietsroute | Opbouw | De laatste loodjes | Nieuwe omgevingsmanager | Durf te vragen | Vanuit de lucht ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
                                                           
 
Logo PNH  
 
   
 
 
 
Nieuwsbrief N522 Vervanging brug Ouderkerk
 
Het verkeer op de Burgemeester Stramanweg en Oranjebaan (N522) kruist de Amstel over de brug Ouderkerk, gelegen tussen de gemeenten Ouder-Amstel en Amstelveen. Inmiddels is Brug Ouderkerk vervangen door twee nieuwe bruggen en is het project ‘Vervanging Brug Ouderkerk’ vrijwel afgerond. Met deze nieuwsbrief informeert de provincie Noord-Holland omwonenden, bedrijven in de omgeving en andere geïnteresseerden, over de voortgang van het project.
 
Lees meer
 
Officiele opening Brug Ouderkerk
 
De nieuwe brug over de Amstel bij Ouderkerk aan de Amstel is open voor verkeer. De werkzaamheden voor de vervanging van de brug zijn nu echt afgerond. En deze mijlpaal willen we niet zomaar aan ons voorbij laten gaan! Daarom wordt de officiële opening van Brug Ouderkerk op 15 juli gevierd met een feestje. Kom je het meevieren? Tussen 15.00 uur en 18.00 uur zijn er leuke festiviteiten voor jong en oud op het voormalig bouwkeetterrein en rondom de Brug Ouderkerk.
 
 
Lees meer
 
Afbeelding Kroontje
 
 
Colofon
 
Deze nieuwsbrief is een uitgave van de provincie Noord-Holland. Aan de informatie in deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend.

Meer informatie op www.noord-holland.nl/brugouderkerk en via de bouw app: N522 BOK. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via 0800-0200 600 (gratis) of per mail: brugouderkerk@noord-holland.nl.
 
 
 
Volg ons op social media
 
 
 
www.noord-holland.nl
 
Afbeelding schaduwrand