Renoveren met de winkel open - sluis in beeld - veel aandacht voor veiligheid ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
                                                           
 
Logo PNH  
 
   
 
 
 
Renovatie Koopvaardersschutsluis
 
Door een bacterie gaan de wanden van de Koopvaardersschutsluis in Den Helder achteruit. Deze belangrijke zeesluis en toegangspoort van en naar het Noordhollandsch Kanaal moet daarom worden gerenoveerd. De provincie heeft samen met de aannemer in een bouwteam gewerkt aan een ontwerp en een oplossing. De sluiswanden kunnen worden hersteld zonder stremming voor de scheepvaart. De werkzaamheden zijn in april 2023 gestart en duren ongeveer 3 jaar omdat er per kant wordt gewerkt.
 
Lees meer
 
Luchtfoto mei 2023
Renoveren met de winkel open 
 
Dankzij de inzet van een slimme techniek kan de Koopvaardersschutsluis in Den Helder open blijven tijdens de renovatie. Klik op de plusjes om alles te weten te komen over dit megaproject.
 
 
Lees meer
 
Afbeelding schaduwrand
 
 
 
 
Afbeelding Kroontje
 
 
Colofon
 
Nieuwsbrief Renovatie Koopvaardersschutsluis is een uitgave van de provincie Noord-Holland. Meer informatie: www.noord-holland.nl/kvss en www.denhelder.nl/koopvaardersschutsluis.
 
 
 
Volg ons op social media
 
 
 
www.noord-holland.nl
 
Afbeelding schaduwrand