Lees de laatste ontwikkelingen in Noord-Holland ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
                                                           
 
Logo PNH  
 
   
 
 
Noord-Hollands Duinreservaat
 
Natuurversterking & Stikstof
 
De provincie werkt samen met vele partners aan de aanpak natuurversterking en stikstof in Noord-Holland. Via deze nieuwsbrief houden wij u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Naast nieuws over de stikstofopgave ontvangt u ook de laatste stand van zaken over de gebiedsgerichte aanpak.
 
Lees meer
 
Goed bezochte infomarkt in de Oostelijke Vechtplassen
 
Een kleine 200 bewoners en belangstellenden waren 12 oktober aanwezig op de informatiemarkt over de Aanpak Oostelijke Vechtplassen. Bij verschillende stands was informatie beschikbaar over de projecten die in het gebied in voorbereiding of uitvoering zijn. Diverse projectenleiders, ecologen, inhoudelijk deskundigen en omgevingsmanagers stonden de aanwezigen te woord.
 
 
Lees meer
 
 
 
 
Afbeelding schaduwrand
 
Natura 2000-beheerplan voor polder Zeevang vastgesteld
 
Om de unieke natuur in de polder Zeevang te beschermen, heeft de provincie een Natura 2000-beheerplan opgesteld. De reacties op het concept beheerplan zijn meegenomen en het definitieve beheerplan is op 26 oktober door de Gedeputeerde Staten vastgesteld. De belangrijkste wijzigingen ten opzichte van het vorige beheerplan gaan over het beheer van ganzen en bewerking van grasland.

Foto © Rob van Gerve
 
 
Lees meer
 
 
 
 
Lokale ondernemers en natuurorganisaties praatten vanmiddag met Provinciale Statenleden over de dilemma’s in #PolderWestzaan. In dit Europees beschermde natuurgebied staat de #natuur erg onder druk door uitstoot van #stikstof. @ProvincieNH https://t.co/PhT9GlpgfB

Bekijk op Twitter
 
 
Naar @ProvincieNH
 
Afbeelding Kroontje
 
 
Colofon
 
Nieuwsbrief 'Natuurversterking & stikstof’ is een uitgave van de provincie Noord-Holland.
 
 
 
Volg ons op social media
 
 
 
www.noord-holland.nl
 
Afbeelding schaduwrand