Tweede wegafsluiting A.C. de Graafweg | Ecoloog voorkomt verstoring broedende vogels langs N241 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
                                                           
 
Logo PNH  
 
   
 
 
Herinrichting A.C. de Graafweg (N241)
 
De A.C. de Graafweg (N241) is een 12 kilometer lange weg met veel verkeer en een flink aantal in- en uitritten. De weg staat bekend als gevaarlijk, omdat hij smal is en niet meer voldoet aan de huidige veiligheidseisen. De provincie richt de weg opnieuw in om de verkeersveiligheid te verbeteren en de doorstroming te garanderen. Tegelijkertijd met de werkzaamheden aan de weg is de drinkwatertransportleiding van PWN naast de weg verlegd.
 
 
2e wegafsluiting A.C. de Graafweg: verkeer vindt zijn weg steeds beter
 
De 2e grote wegafsluiting van de A.C. de Graafweg is alweer een maand aan de gang. Nu wordt het weggedeelte tussen de Pade en de Lindengracht/De Veken geheel verbreed en vernieuwd. De werkzaamheden lopen op schema. En al blijft de verkeersdrukte op de aanliggende dorpswegen hoger dan zonder afsluiting, het lijkt erop dat het verkeer inmiddels zijn weg heeft gevonden via de aangeboden omleidingsroutes. Na deze tweede afsluiting volgen nog 3 afsluitingen.
 
 
Lees meer
 
bouw

Kom op 17 juni naar de Dag van de Bouw op de A.C. de Graafweg!
 
Datum en tijd
17 juni van 10.00 – 15.00 uur
Locatie
tussen kruispunt de Pade en kruispunt Breestraat Middelweg, ingang bij de Pade
Parkeren
parkeerplaats aan De Weijver
Activiteiten
o.a. rondleiding over bouwterrein, uitleg over werkzaamheden,
bezichtiging groot materieel, springkussen voor kinderen

Meer informatie vindt u op www.dagvandebouw.nl.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
5000 volgers op de A.C. de GraafApp
 
De A.C. de GraafApp heeft inmiddels 5000 volgers. Hiermee is de A.C. de GraafApp de tweede bouwapp van Nederland. Het bereik van de app is dus heel groot. Het geeft ook aan hoe groot de betrokkenheid is bij de werkzaamheden aan de weg en wat deze betekenen voor de bewoners in de omgeving en de weggebruikers. Voor de provincie en aannemer Boskalis is het hoge aantal volgers een grote stimulans om de app goed te benutten en berichten over de werkzaamheden snel te delen.

Heeft u de app nog niet geïnstalleerd op uw smartphone? Scan dan hier de QR-code!
 
 
 
Afbeelding Kroontje
 
 
Colofon
 
Deze digitale nieuwsbrief wordt uitgegeven door het projectteam Herinrichting A.C. de Graafweg (N241) van de provincie Noord-Holland.

Op de hoogte blijven van de werkzaamheden op de A.C. de Graafweg? Download de speciale A.C. deGraafApp vanuit de AppStore of Google Play Store.

Vragen? Neemt u dan contact met ons op via 0800–0200 600 (gratis) of n241acdegraafweg@noord-holland.nl
 
 
 
Volg ons op social media
 
 
 
www.noord-holland.nl
 
Afbeelding schaduwrand