Veiligheid op hoog niveau | Veilige bouwplaats tijdens jaarwisseling | Laatste daglicht voor Alexiatunnel ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
                                                           
 
 
 
   
 
 
Header 600 x 260
 
HOV in 't Gooi
 
De komende jaren wordt er tussen Huizen en Hilversum een hoogwaardige snelbusverbinding aangelegd. Zo kan iedereen die in 't Gooi woont of werkt, op tijd en filevrij reizen tussen beide locaties. HOV in 't Gooi is een project van de provincie Noord-Holland in nauwe samenwerking met ProRail en de gemeenten Huizen, Blaricum, Laren, Eemnes en Hilversum. In deze nieuwsbrief vindt u alle actuele zaken op een rij.
 
Lees meer
 
 
 
Versterken parkeerdek onder Wilhelminastraat Hilversum
 
Begin december zijn we bij het station in Hilversum gestart met het versterken van het parkeerdek onder de Wilhelminastraat, bij het Teleacgebouw. We verstevigen de voegen en vervangen het voegprofiel in het dek van de garage. Dit is een flinke klus.
 
 
Veiligheid op hoog niveau
 
Bam Infra Nederland heeft deze maand een onafhankelijke veiligheidsstoets (audit) gehad waaruit bleek dat zij de veiligheid zeer goed op orde hebben. Hiervoor zijn door heel Nederland bouwplaatsen bezocht, waaronder ook die van HOV in ‘t Gooi.
 
Lees meer
 
 
Veilige bouwplaats tijdens jaarwisseling
 
Woont u bij een van onze bouwplaatsen, dan willen wij u vragen om uw ogen, vooral tijdens de jaarwisseling open te houden. Want hoewel wij onze bouwterrein opruimen en de hekwerken checken, kan het voorkomen dat er tijdens het kerstreces toch mensen op het bouwterrein lopen of (met vuurwerk) spelen. Dit is levensgevaarlijk!

U kunt helpen!
Ziet u mensen op ons bouwterrein of ziet u vandalisme op of rondom het terrein, meldt dit dan alstublieft bij de politie via 0900-8844.
Alvast heel erg bedankt!
 
 
 
 
 
Laatste daglicht voor Alexiatunnel
 
Begin deze maand zag de Alexiatunnel haar laatste daglicht. De stalen wapening van het laatste deel van de onderdoorgang, bij de zuidzijde onder het spoordek, is gemaakt en de bekisting is getimmerd. Hierdoor komt er dus vrijwel geen straaltje daglicht meer in de buis waar straks de auto’s doorheen rijden.
 
 
Gemeenteraad Blaricum kiest voor meerijden HOV over Stroomzijde
 
De gemeenteraad van Blaricum heeft dinsdagavond 21 december besloten om de HOV-bussen met het overige verkeer mee te laten rijden over de Stroomzijde. Eerder werd de optie besproken om de Stroomzijde autovrij te maken. Omdat dit voor extra drukte in andere delen van de Blaricummermeent zou zorgen, ziet de raad hiervan af.
 
Lees meer
 
 
Fijne feestdagen!
 
Wij wensen u heel fijne (rustige) feestdagen. Ook bewoners nabij onze bouwplaatsen kunnen rekenen op rustige dagen, want tussen kerst en oud en nieuw wordt er niet gewerkt.
 
Dit is de laatste nieuwsbrief van 2021. Ook volgend jaar zijn wij er weer met nieuws, interviews, verhalen en mooie foto’s. Voor nu dit mooie kerstplaatje met daarop onze duurzame kerstboom (gemaakt van resthout) op de bouwplaats bij de Oosterengweg.
Alvast een feestelijke groet van het projectteam HOV in t Gooi!
 
 
 
Afbeelding Kroontje
 
 
Colofon
 
Deze digitale nieuwsbrief wordt uitgegeven door de projectorganisatie HOV in ’t Gooi. Meer informatie op www.hovintgooi.nl. Mailen en bellen via servicepunt@noord-holland.nl of 0800–0200 600.
 
 
 
Volg ons op social media
 
 
 
www.noord-holland.nl
 
Afbeelding schaduwrand