Voorbereidend werk in beeld | Drie jaar ‘renoveren met de winkel open’ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
                                                           
 
Logo PNH  
 
   
 
 
 
Renovatie Koopvaardersschutsluis;
bijna van start
 
Een bacterie tast de damwanden van de Koopvaardersschutsluis in Den Helder aan. Deze belangrijke zeesluis en toegangspoort van en naar het Noordhollandsch Kanaal moet daarom worden gerenoveerd. De werkzaamheden starten in april 2023.
 
Lees meer
 
In deze nieuwsbrief
 
De samenwerking tussen de aannemer en de provincie in een bouwteam heeft geleid tot een mooi resultaat: de wanden van de Koopvaardersschutsluis kunnen worden hersteld zonder stremming van de scheepvaart. Beide partijen gaan samen verder. Jeroen Bonekamp, algemeen directeur Van Hattum en Blankevoort en Jeroen Olthof, gedeputeerde Provincie Noord-Holland tekenden het contract voor de uitvoering. Provinciale Staten zijn deze maand akkoord gegaan met extra budget. Niets staat meer in de weg, we gaan beginnen! U leest over de werkzaamheden in deze nieuwsbrief.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Waarom ontvangt u een nieuwsbrief?
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u uw e-mailadres heeft uitgewisseld met de provincie voor informatie over de renovatie van de Koopvaardersschutsluis. Wilt u dit liever niet? U kunt zich afmelden via de link onderaan de nieuwsbrief. Voel u vrij om deze nieuwsbrief door te sturen en/of te delen met andere geïnteresseerden. Hebt u na het lezen van deze informatie nog vragen of opmerkingen? Schroom niet om te mailen naar infokvss@noord-holland.nl en wij nemen contact met u op.
 
 
Afbeelding Kroontje
 
 
Colofon
 
Nieuwsbrief Renovatie Koopvaardersschutsluis is een uitgave van de provincie Noord-Holland in samenwerking met de gemeente Den Helder. Meer informatie: www.noord-holland.nl/kvss en www.denhelder.nl/sluizen.
 
 
 
Volg ons op social media
 
 
 
www.noord-holland.nl
 
Afbeelding schaduwrand