Huidige planningen | Kerstgroet | Kabels en leidingen | Boskalis projecten-app ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
                                                           
 
Logo PNH  
 
   
 
 
Herinrichting N243 Alkmaar - Avenhorn
 
De N243 is de provinciale weg door Schermer (Noordervaart), Beemster (Schermerhornerweg en Middenweg) en Koggenland (Provincialeweg). Het is een smalle weg met veel verkeer, een aantal drukke kruisingen en veel directe wegaansluitingen van woningen en bedrijven. De provincie maakt de N243 veiliger en voert groot onderhoud uit.
 
Lees meer
 
 
 
 
 
Kerstgroet van Boskalis en de provincie
 
De projectteams van aannemer Boskalis Nederland en de provincie Noord-Holland wensen u fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2022.

We kijken terug op een jaar waarin we achter de schermen veel stappen konden nemen voor het project. De provincie is blij met Boskalis Nederland en BAM Infra voor de uitvoering van de werkzaamheden aan de N243. Samen zorgen we ervoor dat de uitvoering in 2022 en 2023 zo goed en veilig mogelijk verloopt voor u, uw buren, weggebruikers en de medewerkers die aan de weg werken.

Tot ziens in 2022!
 
 
 
 
 
 
Blijf op de hoogte via N243-app van Boskalis
 
Voor de komende uitvoering van de werkzaamheden wordt de N243-app van de provincie vervangen door de Boskalis Projecten-app. Deze nieuwe N243-app kunt u gratis downloaden op uw mobiele telefoon en/of tablet via de App Store voor Apple en via de Google Playstore voor Android.


Tot 31 december 2021 blijft de app van de provincie beschikbaar om te verwijzen naar de nieuwe N243-app. Gebruik de Boskalis Projecten-app om op de hoogte te blijven van dit project. Klik in de app op ‘Nieuw’ of vul N243 in de zoekbalk in om ‘Herinrichting N243’ te vinden. Heeft u het project gevonden? Als u ‘Herinrichting N243’ heeft geopend, klikt u op het sterretje rechtsboven in beeld om het project aan uw favorieten toe te voegen.

App Boskalis aanraden
Informeer anderen ook over de nieuwe app om op de hoogte te blijven. In de app kunt u dit gemakkelijk doen: open het menu rechts onderaan, kies ‘Instellingen’, kies ‘App settings’, klik op de knop ‘De app aanraden’.
 
 
 
Afbeelding Kroontje
 
 
Colofon
 
Op de website www.infoN243.nl vindt u meer informatie over het project.

Bij vragen kunt u bellen naar het Servicepunt van de provincie Noord-Holland via 0800 – 0200 600 (gratis) of mailen naar infoN243@noord-holland.nl.
 
 
 
Volg ons op social media
 
 
 
www.noord-holland.nl
 
Afbeelding schaduwrand